Begagnade-bilar - Fakta och information om Begagnade-bilarBegagnade Bilar i Kiruna

Det finns totalt 4 företag som säljer begagnade bilar i Kiruna där flera av dessa företag har många riktigt bra begagnade bilar på lager för omgående leverans. Ibland är svårt att hitta den perfekta begagnade bilen som du letar efter i Kiruna och dessutom kan pris och skick variera. En klar fördel är om man kan få rekommendationer av någon känner en bilhandlare eller privatperson som säljer den bilen du letar efter. Annonser på bilar och omdöme om de bilhandlare som säljer begagnade bilar i Kiruna kan man oftast hitta via nätet.


Då det i Kiruna finns många som erbjuder begagnade bilar är det bra att kontakta flera av dem eller kolla på internet gällande pris och skick på bilarna. Ifall du ringer till någon för att diskutera begagnad bil bör du veta exakt vad du vill ha och behöver så att du kan specificera dina önskemål. Detta för att du ska köpa en bil som du vill ha och inte en bil som någon annan vill sälja. En hel del information om begagnade bilar kan du få genom att besöka hemsidor hos företag som säljer eller importerar begagnade bilar.
Enklast att komma i kontakt med en som säljer begagnade bilar i Kiruna är att välja någon av bilhandlarna nedan eller söka vidare på internet:


Alla bilhandlare som säljer inom Begagnade Bilar i KirunaDahlberg & Roos

Industrivägen 1A

981 38 Kiruna

0980-770 80Malmfältens Bil-City

Industrivägen 9

981 38 Kiruna

0980-667 70Lingmans Bil AB

Industrivägen 34

981 38 Kiruna

0980-100 10Nya Östermalms Bil

Lastvägen 52

981 38 Kiruna

0980-618 80